Rok 2016 pre Primatour: V prvej lige napriek neistým časom

Rok 2016 pre Primatour: V prvej lige napriek neistým časom

Bol to zvláštny rok. Nepredvídateľný, ovplyvnený situáciami, na ktoré sme neboli zvyknutí. Pre našu cestovnú agentúru však úspešný, za čo vďačíme vám a skutočnosti, že nám stále dôverujete.

O tom, že dôverovať sa nám oplatí, hovoria aj naše tohtoročné úspechy. Spomedzi šesť stovoiek slovenských cestovných agentúr totiž dlhodobo kopeme prvú ligu a bojujeme o najvýznamnejšie ocenenia.

V roku 2016 ich bolo hneď niekoľko. V hodnotení cestovnej kancelárie Firo Tour sme obsadili 3. miesto, od Kartago Tours sme vybojovali 4. miesto a Koala Tours ocenila naše partnerstvo 5. miestom. V desiatke najlepších sme sa umiestnili aj v prípade veľkých cestovných kancelárií Globtour a Hydrotour. Tieto úspechy nás veľmi tešia, pretože za nimi stojí naša snaha urobiť pre vás to najlepšie, čo vieme.

Úspešná sezóna 2016
Každé ocenenie je pre nás aj dôkazom toho, že ľudia s nami cestujú radi.

Kvalitu skúšame
na vlastnej koži
Aj preto sa pravidelne vydávame na inšpekčné cesty do vašich obľúbených destinácií, aby sme preverili, v ktorých rezortoch a hoteloch sa budete cítiť najlepšie.

V tomto roku sme pre vás overili hotely na Kréte, Sicílii, v Kalábrii, Turecku, Ománe a Dominikánskej republike. Pod dozorom sme mali ich čistotu a vzhľad, vybavenosť izieb, pláže aj polohy hotelov od letiska.

Naši zamestnanci hodnotia na pracovných cestách kvalitu služieb hotelov aj možnosti trávenia času v destinácii

Presvedčili sme sa, či je centrum mesta blízko, či má dovolenkár v okolí čo robiť aj o tom, či má pestré možnosti spoznať okolie počas fakultatívnych výletov.

Príjemne ma prekvapili napríklad Kalábria a Sicília. Napriek tomu, že švédske stoly by ste tam hľadali márne, očakávať môžete doslova gurmánsky zážitok. Strava bola veľmi chutná, profesionálne pripravená a pestrá, o čom svedčia napríklad päťchodové večere. Aj preto by som našim klientom, ktorí majú tieto destinácie zapísané v diári na budúci rok, odporučil, vybrať si polpenziu.

Hľadali sme
bezpečie
Nová pre nás bola oproti predošlým rokom situácia, keď ste dvere našej cestovnej agentúry otvárali s tým, že máte záujem o bezpečnú lokalitu. Situácia vo svete sa mení a pociťuje to aj cestovný ruch, preto sme museli zareagovať a takéto miesta sme pre vás vytipovali.

V júli sme veru netušili, ako sa tento rok skončí, v auguste a septembri však boli ľudia pokojnejší a naladení na oddych na dovolenke. Hľadali ste u nás overené destinácie, najlepší pomer ceny a ponuky, ale aj exotiku.

Priatelia, robíme všetko pre to, aby sme vám poskytli presné informácie a vedeli odporučiť dovolenku podľa vašich predstáv. Robíme všetko preto, aby sme vám aj v ťažkých časoch vedeli vyčariť úsmev na tvári. Robíme všetko pre to, aby vaša dôvera voči nám rástla.

ĎAKUJEME, ŽE STE S NAMI.

Prajeme Vám úspešný Rok 2017,
plný slnka, rodinného tepla, pohody a zdravia.

Martin Viskupič,
riaditeľ CA Primatour

 

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *